Ulko-ovet

Kestävä ulko-ovi Suomen sääoloihin

Kodin ulko-ovella on monta tärkeää tehtävää ja parhaimmillaan se onkin turvallinen, energiatehokas ja tyylikäs. Energiatehokkaita ulko-ovia löytyy Lokki-verkkokaupasta laaja valikoima, etsitpä sitten ovea perinnetaloon tai moderniin kotiin. Kaikki Lokki-malliston ulko-ovet on suunniteltu Suomen vaihteleviin sääoloihin ja mallistossa on niin pääovia kuin parveke- ja terassiovia.

Ulko-ovet

Energiatehokas ja ääntä eristävä ulko-ovi

Lokki-ulko-ovi ryhdistää julkisivua ja parantaa kodin energiatehokkuutta. Etenkin oviremontin yhteydessä nykyaikaisen ulko-oven tuomat edut huomaa helposti. Umpiovi on aina hieman energiatehokkaampi kuin lasiaukollinen ovi. Valitse sopiva ulko-oven rakenne Lokki-malliston kahdesta vaihtoehdosta:

 • Basic-rakenne: Karmisyvyys 105 mm. Ovessa yksinkertainen tiivistys ja lasiaukollisissa ovissa kaksinkertainen lasitus. Edullinen ovirakenne esim. varastoon, mökille tai puolilämpimiin tiloihin. U-arvo 0,7–1,0 W/m2K
 • Energy-rakenne: Karmisyvyydet 130, 170 ja 210 mm. Kaksinkertaisesti tiivistetty vankka ovirakenne, jossa lasiaukoissa kolminkertainen eristyslasi. U-arvo 0,7–1,0 W/m2K

Talon tyyliin sopivat ulko-ovet

Oviremontissa uuden ulko-oven voi valita talon arkkitehtuuriin sopivaksi. Oven ulkonäön voi valita esimerkiksi talon aikakauden ja arkkitehtuurin perusteella. Kodin pääovi on usein koristeellisempi tai ulkonäöltään vaikuttavampi, sillä oven mallilla ja värillä on iso merkitys

HDF-pintaiset Lokki-ulko-ovet on ryhmitelty ulkonäön perusteella kuuteen eri luokkaan:

 • kohokuviolliset ulko-ovet
 • peiliuritetut ulko-ovet
 • erikoiskuvioidut ulko-ovet
 • sileäpintaiset ulko-ovet (mallistossa erilaisia lasiaukkoja yksityiskohtina)
 • vaakauritetut ulko-ovet
 • pystyuritetut ulko-ovet

Eri käyttötarkoitus, eri ovi

Edustavan pääoven lisäksi tarvitaan usein ovia muihinkin käyttötarkoituksiin. Lokki-verkkokaupasta löytyy ulko-ovi kodin tai kesämökin eri sisäänkäynteihin ja tarpeisiin, kuten varaston, piharakennuksen, kesähuoneen, saunarakennuksen tai harrastetilan ulko-oveksi. Kapeakarminen ja vaihtelevia sääoloja kestävä komposiittiovi sopii erinomaisesti myös puolilämpimiin tai eristämättömiin piharakennuksiin kuten kesähuoneisiin ja aittarakennuksiin. Jos haluat tilaan lisää valoa, valitse lasiaukollinen ulko-ovi.

Ulko-ovivaihtoehtoja terassioveksi ja parvekeoveksi

Lokki-mallistoissa on useita lasiaukollisia ovia terassille tai parvekkeelle.

 • HDF-pintainen parveke- ja terassiovi, johon voi valita lasiaukon korkeuden.
 • Alumiinipintainen lasiaukollinen Lokki-ovi sopii terassille tai parvekkeelle. Oven ulkopuoli on säänkestävää alumiinia, sisäpuoli maalattua puuta. Lasin korkeus vapaasti valittavissa.
 • Teräsvahvistettu komposiittiovi sopii erityisesti Lokki Future -malliston ikkunoiden pariksi. Ovessa on kaksi vaihtoehtoa: täyskorkea lasitus tai alaosa levytetty ja yläosa lasitettu. Lokki Future -malliston komposiittiovessa on vakiona tuulijarru.

Mikä vaikuttaa ulko-oven turvallisuuteen?

Turvallinen ulko-ovi on vankkarakenteinen ja kestävä. Lokki-ovimalliston perusovissa on vakiona säädettävät Abloy-murtosuojasaranat (3 kpl). Turvallisuuteen vaikuttaa oleellisesti ulko-oven lukitus. Lokki-ulko-ovissa on vakiona LC-102 lukkorunko, helapaketin voit tilata verkkokaupasta tai hankkia sen paikalliselta lukkosepältä asennettuna.

Tilaa ulko-ovet verkkokaupasta!

Mitoita omaan kotiisi sopivat ulko-ovet Lokki Ikkunat ja ovet -verkkokaupassa. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa valinnassa ja kauttamme on mahdollista tilata myös asennuspalvelu. Ulko-ovet voi tilata verkkokaupastamme kaikkialle Suomeen.

Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.