Kestävät ulko-ovet suoraan verkkokaupasta

Kestävä ulko-ovi Suomen sääoloihin

Päijänne-ulko-ovimallisto

Päijänne-ovi on markkinoiden lämpimimmästä päästä: se on 90 mm paksu ja täyttää tiukimmatkin lämmönläpäisyvaatimukset. Päijänne-ovelta saatkin jo perusoven hinnalla erityisen lämpimän ja jykevän oven.

Kaikki Päijänne-ulko-ovet ovat CE-sertifioituja ja ne suunnitellaan sekä valmistetaan Päijänteen äärellä Sysmässä. Päijänne-ulko-oville onkin myönnetty korkean kotimaisen valmistusasteen osoittava Avainlippu-merkki. Päijänne-ovia valmistetaan 25 vuoden ulko-ovi-kokemuksella ja 60 vuoden puunjalostuskokemuksella. Tuotteet on valmistettu kestämään maamme ankaria sääolosuhteita: torjumaan pakkasta, sietämään kosteutta, suodattamaan ääniä ja kestämään tarvittaessa tulipaloakin.

Ovien raaka-aineet ja komponentit ovat korkealaatuisia ja vuosien aikana hyviksi havaittuja. Yli 90 %:lla puupohjaisista raaka-aineista on raaka-aineen jäljitettävyyteen liittyvä FSC- tai PeFc-sertifikaatti. Tuotteissa ei käytetä eettisesti tai ekologisesti kestämättömiä materiaaleja, kuten sademetsän puulajeja tai pieniäkään määriä myrkyllisiä kemikaaleja (ns. RoHS ja REACH-direktiiveissä lueteltuja ainesosia).

Lokki-ulko-ovimallisto

Lokki-ulko-ovet valmistetaan suomalaisesta puusta nykyaikaisella CNC-tekniikalla, modernilla maalauslinjastolla sekä ammattitaidolla. Ympäristöystävällisyyttä arvostaen ovissa käytetään pintakäsittelyssä pelkästään vesiohenteisia maaleja. Ovet valmistetaan SFS-standardin mukaisesti. Oville on myönnetty Avainlippu-sertifikaatti. Avainlippu-merkki kertoo, että tuotteet on valmistettu Suomessa ja niiden valmistus työllistää kotimaassa. Lokki-ulko-ovien kotimaisuusaste onkin yli 80 %.

Energiatehokas ja ääntä eristävä ulko-ovi

Vanhan ulko-oven vaihtaminen uuteen parantaa usein kodin energiatehokkuutta. Mahdollisimman energiatehokasta ovea etsiessä on hyvä huomioida, että umpiovi on vielä lasiaukollista ovea energiatehokkaampi ratkaisu. Toisaalta lasiaukollinen ovi päästä kauniisti valoa läpi sisätiloihin.

Päijänne-ulko-ovet

Oven vahvuus: 90 mm (vakio)
Lasi: 3-kertainen lasitus 20 mm välilistoilla, 1 x selektiivi, argon-kaasu. Uloin lasi kirkas, satiini (Optifloat Opal) tai kuviolasi (Cotswold).
Karmit: oksattoman sormijatketun karmin paksuus 56 mm ja vakioleveys 170 mm
Pintamateriaali: maalattu HDF-levy tai öljytty lämpökäsitelty saarniviilu
Saranat: 4 kpl tappikantavia ja säädettäviä murtosuojasaranoita. Lisävarusteena 2 kpl BaSys-saranoita (kolmeen suuntaan säädettävä huoltovapaa piilosarana).

Lokki-ulko-ovet

Oven vahvuus: 66 mm tavallista paksummilla 6 mm HDF-levyillä
Lasi: 3-kertainen lasitus
Karmit: 115 mm (ei kaikissa malleissa), 131 mm (vakio) / 170 mm / 210 mm, 2 tiivistettä. U-arvo 0,7–1,0 W/m2K ovimallista riippuen.
Saranat: Säädettävät murtosuojasaranat ja LC-102 lukkorunko

Talon tyyliin sopiva ulko-ovi

Oviremontissa uusi ulko-ovi kannattaa valita talon arkkitehtuuriin sopivaksi. Kodin pääovi on usein muita mahdollisia kodin ulko-ovia koristeellisempi tai muutoinkin ulkonäöltään vaikuttavampi. Tässä oven mallilla ja värillä on iso merkitys.

HDF-pintaiset Lokki-ulko-ovet on ryhmitelty ulkonäön perusteella kuuteen eri luokkaan, joista on helppo valita oma suosikki:

  • kohokuviolliset ulko-ovet
  • peiliuritetut ulko-ovet
  • erikoiskuvioidut ulko-ovet
  • sileäpintaiset ulko-ovet (mallistossa erilaisia lasiaukkoja yksityiskohtina)
  • vaakauritetut ulko-ovet
  • pystyuritetut ulko-ovet

 

Eri käyttötarkoitus, eri ovi

Edustavan pääoven lisäksi tarvitaan usein ovia muihinkin käyttötarkoituksiin. Lokki-verkkokaupasta löytyy ulko-ovi niin kesämökin, varaston, piharakennuksen, kesähuoneen, saunarakennuksen kuin harrastetilan oveksi. Kapea karminen ja vaihtelevia sääoloja kestävä komposiittiovi sopii erinomaisesti esimerkiksi puolilämpimiin tai eristämättömiin piharakennuksiin. Kun haluat tilaan lisää valoa, valitse lasiaukollinen ulko-ovi.

Ulko-ovivaihtoehtoja terassioveksi ja parvekeoveksi

Lokki-mallistoissa on useita lasiaukollisia ovia terassille tai parvekkeelle.

HDF-pintainen parveke- ja terassiovi, johon voi valita lasiaukon korkeuden.
Alumiinipintainen lasiaukollinen Lokki-ovi sopii terassille tai parvekkeelle. Oven ulkopuoli on säänkestävää alumiinia, sisäpuoli maalattua puuta. Lasin korkeus vapaasti valittavissa.
Teräsvahvistettu komposiittiovi sopii erityisesti Lokki Future -malliston ikkunoiden pariksi. Ovessa on kaksi vaihtoehtoa: täyskorkea lasitus tai alaosa levytetty ja yläosa lasitettu. Malliston komposiittiovessa on vakiona tuulijarru.

Mikä vaikuttaa ulko-oven turvallisuuteen?

Turvallinen ulko-ovi on vankkarakenteinen ja kestävä. Ovimalliston perusovissa on vakiona säädettävät Abloy-murtosuojasaranat (3–4 kpl). Turvallisuuteen vaikuttaa oleellisesti myös ulko-oven lukitus. Lokki-ulko-ovissa on vakiona LC-102 lukkorunko. Helapaketin voit tilata verkkokaupasta tai hankkia paikalliselta lukkosepältä asennettuna.

Tilaa ulko-ovet verkkokaupasta!

Mitoita omaan kotiisi sopivat ulko-ovet Lokki Ikkunat ja ovet -verkkokaupassa. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa valinnassa ja kauttamme on mahdollista tilata myös asennuspalvelu. Ulko-ovet voi tilata verkkokaupastamme kaikkialle Suomeen.

Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.