Lokki Ikkunat ja Ovet

Lokki Ikkunat ja Ovet on kotimainen verkkokauppa

Lokki Ikkunat ja Ovet -verkkokaupan omistaa PT-Trading Oy (y-tunnus 2433900-9), joka on vuonna 2011 perustettu suomalainen perheyritys. Yrityksen kotipaikka on Pyhtää. PT-Tradingin taustavoimilla on 25 vuoden kokemus kotimaisesta puunjalostusteollisuudesta sekä ikkuna- ja oviteollisuudesta. Yrityksen oma Lokki Ikkunat ja Ovet verkkokauppa avattiin syksyllä 2018. PT-Trading toimittaa ikkunoita ja ovia myös kerrostalokohteiden remontteihin.

Oma private label -tuotemerkki

Lokki Ikkunat ja Ovet on suomalaisen PT-Tradingin oma tuotemerkki. Kaikki tuotetoimittajamme ovat kotimaisia, alansa johtavia toimijoita. Kaikkien tuotteiden takuu- ja reklamaatioasioista vastaa Lokki Ikkunat ja Ovet/ PT-Trading Oy.

Lokki Ikkunat ja Ovet -mallistoon on koottu kiinnostavimmat tuotteet eri valmistajilta

Omien kokemustemme pohjalta halusimme tuoda markkinoille ikkuna- ja ovimalliston, jonka kaikki tuotteet ovat hinta–laatusuhteeltaan parhaimmistoa. Kaikilla valmistavilla yrityksillä on omat vahvuutensa ja huipputuotteensa. Jälleenmyyjänä voimme valita Lokki-tuotemerkkimme alle useiden kotimaisten valmistajien mallistoista aidosti parhaat ja kiinnostavimmat tuotteet Lokki Ikkunat ja Ovet mallistoon.

Innovatiivisia ikkuna- ja oviuutuuksia

Perinteisten puualumiini-ikkunoiden lisäksi olemme valinneet mallistoihimme myös hyväksi havaittuja, mutta Suomessa vielä vähemmän käytettyjä tuotteita, joiden potentiaaliin vahvasti uskomme. Esimerkiksi liukuovet, kippi-ikkunat sekä äärimmäisen tiiviit ja säänkestävät komposiitti-ikkunat kuuluvat Lokkiikkunat.fi-verkkokaupan valikoimaan.

Näin arvot näkyvät toiminnassamme

Tuote- ja toimittajavalinnoissa, jälleenmyyntikanavissa ja kaikessa toiminnassa Lokki Ikkunat ja Ovet vaalii neljää asiaa: ympäristöystävällisyys, kestävyys ja edullisuus sekä kotimaisuus. Etenkin ympäristöystävällisyys ja kestävän kehityksen mukainen toiminta on meille tärkeää. Kotimainen puu on Suomessa valmistettujen ikkunoidemme ja liukuovien pääasiallinen raaka-aine, ja mittatilaustuotteiden ostaminen verkkokaupasta on vähänpäästöinen valinta. Lokki Ikkunat ja Ovet -mallistoon valittujen tuotteiden energiatehokkuuteen kiinnitämme erityishuomiota. Tärkeä kiertotalouden osa on myös uusi ikkunoiden ja ovien outlet, jonka kautta myymme valmistajien ylijäämä- ja toimitusvirhetuotteita.

Lokki-ikkunat ja ovet verkkokaupasta tai jälleenmyyjiltä

Lokki Ikkunat ja Ovet -tuotteiden pääasiallinen myyntikanava on oma verkkokauppamme. Lisäksi meillä on rakentamiseen ja remontointiin erikoistuneita jälleenmyyjäyrityksiä eri puolilla Suomea. Kauttamme on saatavilla myös ikkunoiden ja ovien asennuspalvelua lähes koko Suomeen. Kaikissa tiedusteluissa voi olla yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@lokkiikkunat.fi.

Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.