Ranskalaiset ikkunat

Ranskalainen ikkuna yhdistää kahden ikkunan edut

Lokki Future-sarjan moderniin ikkunavalikoimaan kuuluu ns. ranskalainen ikkuna, jossa yhdistyy kaksi ikkunamallia: monikäyttöinen kippi-ikkuna ja perinteinen sisään avautuva ikkuna. Ranskalaisen ikkunan etuna on ilman kiinteää välikarmia toteutettava, jopa 3500 mm levyisenä avautuva näkymiä avartava ikkuna-aukko.

Ranskalaisen ikkunan materiaalina teräsvahvistettu komposiitti

  • Huoleton, huoltovapaa ja erinomaisen säänkestävyyden omaava teräsvahvistettu komposiitti on yleinen ikkunamateriaali Keski-Euroopassa ja nyt saatavilla myös Suomessa.
  • Kennorakenteen sekä hitsattujen karmin ja kulmien liitosten ansiosta teräsvahvisteinen komposiitti-ikkuna on vesi- ja ilmatiivis.
  • Komposiitti-ikkunan värivaihtoehdot ovat valkoinen, vaalea harmaa, tumma harmaa, tummanruskea (sauna- ja kylpyhuonetilojen ikkunassa sisäpuolen värivaihtoehtona myös tammi).
  • Samasta materiaalista valmistetaan myös Lokki Future -sarjan kippi-ikkuna, kiinteä ikkuna, kippi- ja kiinteä ikkuna –yhdistelmä sekä perinteinen lasitettu parvekeovi.
  • Kaikki Lokki Future -sarjan tuotteet valmistetaan asiakkaan tilaamilla mitoilla ja väreillä.

Kokovaihtoehdot

Huonetilasta ja arkkitehtuurista riippuen ranskalainen ikkuna on erinomainen ja näkymiä avartava ratkaisu niin leveänä ja matalana kuin täyskorkeana mallina. Ranskalainen komposiitti-ikkuna valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan: ikkunan kokonaisleveys voi olla 630–3500 mm ja korkeus 290-2500 mm. Ikkunassa ei ole kiinteää välikarmia. Ikkunan kahden osan koot ja niiden välisen karmin paikan voi vapaasti valita. Painike on tuuletusikkunana toimivan kippaavan puolen karmissa. Täyskorkeana ranskalainen ikkuna on hyvä valinta myös parvekkeen oveksi, jolloin haluttaessa oviaukon saa avattua hyvällä säällä koko leveydeltään.

Energiatehokas ja tiivis

Lokki Future -malliston ranskalaisen ikkunan U-arvo on vakiona 1,0. Lasitusvalinnasta riippuen ranskalainen ikkuna on saatavilla U-arvoilla 0,80-1,4. Komposiittirakenteinen ikkuna on 100 % tiivis.

Lisävarusteet ranskalaiseen ikkunaan

Lokki-verkkokaupassa voit valita ikkunaasi seuraavia lisävarusteita: hyttysverkko, säleverhot, koristeristikot ja lapsilukko/turvaheloitus.

Turvaheloituksella varustettu ranskalainen ikkuna avautuu kippiasentoon, mutta sen avaaminen perinteisesti sivulle vaatii aina avaimen. Turvaheloitus on hyvä lisävaruste esimerkiksi lapsiperheissä ja asunnon ylemmissä kerroksissa.

Mikrotuuletus-ominaisuuden voi valita Muut varusteet -kohdasta Lokki-verkkokaupassa.  Tällöin ranskalaisen ikkunan kippaavaan puoleen saa korvausilman saantia parantavan mikrotuuletustoiminnallisuuden, jossa ikkuna jää raolleen noin 5 millimetriä.

Tilaa ranskalaiset ikkunat verkkokaupasta!

Mitoita omaan kotiisi sopivat ranskalaiset ikkunat Lokki Ikkunat ja ovet verkkokaupassa. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa valinnassa ja kauttamme on mahdollista tilata myös asennuspalvelu. Ikkunat voi tilata verkkokaupastamme kaikkialle Suomeen.

Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.