Kiinteät ikkunat

Kolme vaihtoehtoa kiinteäksi ikkunaksi

Kiinteä ikkuna on parhaimmillaan suurissa ikkunapinnoissa, pohjakerroksen asuintiloissa ja siellä, missä ikkunaa ei arkikäytössä ole tarpeen avata. Energiatehokas kiinteä ikkuna löytyy Lokki Ikkunoiden mallistoista perinteisenä puualumiini-ikkunana sekä komposiitista valmistettuna. Kaikkiin kiinteisiin ikkunoihin löytyy yhdistettäväksi muita ikkunamalleja samasta materiaalista.

Mikä kiinteä Lokki-ikkuna sopii tarkoituksiisi?

Energiatehokkuutta

Huippuluokan U-arvolla varustetussa kotimaisessa Lokki Kiinteä -puualumiini-ikkunassa on seitsemän sisäpuolen väriä ja neljä alumiiniväriä.

Erikoisvärejä?

Lokki Skandinavia -sarjan kiinteä ikkuna on hyvä valinta sekä uudisrakennukseen että remonttikohteeseen. Valkoisen perusvärin lisäksi ikkunaan on lisämaksusta saatavissa kymmenittäin värivaihtoehtoja sekä sisä- että ulkopuolelle.

Moderni uutuus

Teräsvahvistettu komposiitti-ikkuna on rakenteeltaan 100 % vesi- ja ilmatiivis. Kapeakarminen Lokki Future -mallisto tarjoa moderneja ikkunavaihtoehtoja vakinaiseen ja loma-asuntoon.

Tutustu tarkemmin kolmeen ikkunavaihtoehtoon alla:

Parasta energiatehokkuutta kiinteällä ikkunalla

Kolmilasinen, kotimainen Lokki Kiinteä puualumiini-ikkuna on energiatehokkuudeltaan huippuluokkaa ja sen lämmönläpäisykerroin eli U-arvo on vain 0,7 W/m2K. Lämmöneristyskykynsä takia Lokki Kiinteä sopii hyvin suuriin maisemaikkunoihin. Kiinteän puualumiini-ikkunan rinnalle voi haluttaessa asentaa tuuletusluukun.

Lokki Kiinteän puualumiini-ikkunan värivaihtoehdot:

  • sisäpuolen puupintojen käsittely: maalattu valkoinen, väritön suojakäsittely tai kuultolakattu (sävyvaihtoehdot mänty, pähkinä, sinihaapa, tammi tai teak)
  • ulkopuolen alumiinivärit: valkoinen, vaaleanharmaa, tummanharmaa tai ruskea.

Puualumiininen Lokki Skandinavia kiinteä ikkuna

Perinteinen puualumiini-ikkuna ja runsaasti värivaihtoehtoja Kolminkertainen eristyslasielementti on energiatehokas ja sopii niin

Lokki Skandinavia kiinteän puualumiini-ikkunan vakioväri on valkoinen. Muut värivaihtoehdot ovat:

  • Sisäpinnat puuta, pintakäsittelyvaihtoehdot: maalattu valkoinen tai kuultosävy (tammi, tiikki, pähkinä, mänty, olki, ebenpuu tai valkolakkaus) tai erikoistilauksena kattava valikoima RAL-maalikartan värejä.
  • Ulkopuolen verhous säänkestävää valkoiseksi maalattua alumiinia. Lisämaksusta alumiinivärin voi valita laajasta RAL-värikartasta.

Kotimaisesta Lokki Skandinavia -sarjasta löytyy kiinteän ikkunan rinnalle myös kaksi muuta ikkunamallia: monipuolisia käyttöominaisuuksia tarjoava kippi-ikkuna sekä kiinteän ja kippi-ikkunan yhdistelmä. Kaikkien Lokki Skandinavia –ikkunamallien karmisyvyys on 105 mm.

Kiinteä ikkuna teräsvahvistetusta komposiitista

Lokki Future -sarjan kiinteät ikkunat valmistetaan teräsvahvistetusta komposiitista. Moderni ja erittäin tiivisrakenteinen komposiitti-ikkuna on kennorakenteensa ansiosta 100 % vesi- ja ilmatiivis. Kiinteään komposiitti-ikkunaan voidaan yhdistää samasta komposiittimateriaalista valmistettuja Lokki Future -sarjan muita tuotteita: monikäyttöinen kippi-ikkuna, kippi-kiinteä ikkuna -yhdistelmä, ilman välikarmia toteutettava ranskalainen ikkuna, tai lasiaukollinen parvekeovi. Kaikkien Lokki Future -sarjan komposiitti-ikkunoiden ja oven karmisyvyys on perinteistä pienempi, 82 mm.

Ikkunavalintoja tehdessä paras kokonaisuus syntyy yhdistelemällä kiinteitä ja avattavia ikkunoita.

Tilaa kiinteät ikkunat verkkokaupasta!

Mitoita omaan kotiisi sopivat ikkunat Lokki Ikkunat ja ovet verkkokaupassa. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa valinnassa ja kauttamme on mahdollista tilata myös asennuspalvelu. Ikkunat voi tilata verkkokaupastamme kaikkialle Suomeen.

Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.