Avattavat ikkunat

Avattavissa ikkunoissa monta rakennevaihtoehtoa

Sisään avautuva ikkuna perinteisenä vai modernina versiona? Lokki-tuoteperheistä löytyy kolme erilaista avattavaa ikkunamallia, kaksi eri materiaalia ja monta eri väriä, käyttötapaa ja varustelutasoa. Perinteisen puualumiini-ikkunan lisäksi avattavia ikkunoita valmistetaan teräsvahvistetusta komposiitista. Avattava ikkuna toimii myös hätäpoistumistienä, joten sille on paikkansa joka kodissa.

Lokki Ikkunat ja Ovet -verkkokaupassa on saatavilla kolme avattavaa ikkunavaihtoehtoa:

Perinteinen MSEA-ikkuna

Sisään avautuva puualumiini-ikkuna eli niin sanottu MSEA-ikkuna on Suomen yleisin ikkunarakenne, josta löytyy Lokki Ikkunat -verkkokaupassa kaksi eri vaihtoehtoa.

Kahdella tavalla avautuva kippi-ikkuna

Keski-Euroopasta tutut kippi-ikkunat avautuvat perinteiseen tapaan sisälle ja sen lisäksi kippaavaan tuuletusasentoon.

Laajasti avautuva ranskalainen ikkuna

Kolmas vaihtoehto sisään avattavaksi ikkunaksi on ns. ranskalainen ikkuna, joka avautuu koko leveydeltä ilman kiinteää välikarmia.

Puualumiiniset sisään avautuvat MSEA-ikkunat

Suomen suosituin ikkunamalli on varmatoiminen ja avattava puualumiini-ikkuna. Verkkokaupastamme löytyy Suomessa valmistettavat Lokki Basic -ikkuna ja Lokki Energy -ikkuna. Lokki Basic on energiatehokas perusikkuna sekä remontointiin ja rakentamiseen. Lokki Energy soveltuu matalaenergiataloihin ja kohteisiin, joissa energiatehokuuteen halutaan panostaa normaalia enemmän. Puualumiini-ikkunan rakenne kestää vuosikymmeniä Suomen vaihtelevissa sääoloissa. Molemmissa vaihtoehdoissa karmisyvyys on valinnan mukaan 130, 170 tai 210 mm. Lokki Basic ja Lokki Energy -ikkunoiden U-arvo ja ääneneristävyys riippuu tilauksen yhteydessä tehtävistä lasitusvalinnoista.

Komposiitista valmistettu kippi-ikkuna

Lokki Future -malliston kahdella tavalla avautuva kotimainen kippi-ikkuna on valmistettu teräsvahvistetusta komposiitista. Komposiitti-ikkunan etuna on 100 % vesi- ja ilmatiiveys. Kippi-ikkunan avulla kodin tuuletus onnistuu tehokkaasti mutta ilman vedontunnetta, sillä kippiasennossa raitis ilma virtaa yläreunasta kohti kattoa. Komposiittimateriaali on huoleton ja säänkestävä käytössä, joten se on hyvä valinta myös loma-asunnoille ja piharakennuksiin. Komposiittisen kippi-ikkunan karmisyvyys on 82 mm. Lisävarusteena avattaviin komposiitti-ikkunoihin saa kahvaan asennettavan lapsilukon.

Sisään avattava ranskalainen ikkuna

Suomessa uudenlainen ikkunamalli on ranskalainen ikkuna, joka koostuu kahdesta avattavasta puoliskosta. Ikkunarakenteessa ei ole kiinteää välipuitetta. Painikkeellinen puoli ikkunasta on kahdella tavalla avautuva kippi-ikkuna, ja toinen puoli avautuu perinteiseen tapaan sisäänpäin. Kippi-ikkunapuoli toimii tuuletusikkunana ja mikäli molemmat ikkunan puolet avataan, ikkuna on avoin koko leveysmitaltaan. Esimerkiksi hätäpoistumistienä ranskalainen ikkuna on erinomainen. Ranskalainen ikkuna valmistetaan asiakkaan tilaamilla mitoilla ja värivalinnoilla.

Tilaa avattavat ikkunat verkkokaupasta!

Mitoita omaan kotiisi sopivat ikkunat Lokki Ikkunat ja ovet verkkokaupassa. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa valinnassa ja kauttamme on mahdollista tilata myös asennuspalvelu. Ikkunat voi tilata verkkokaupastamme kaikkialle Suomeen.

Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.