Parveke- ja terassiovet

Lasiovi terassille tai parvekkeelle tuo valon sisään

Kaunis ja käytännöllinen terassi- ja parvekeovi tuo myös lisävaloa sisätiloihin. Etenkin kesällä oven helppokäyttöisyys on arvossaan ja talvella korostuu oven tiiveys ja säänkestävyys. Lokki-verkkokaupasta löytyy kolme erinomaista vaihtoehtoa parvekkeen tai terassin oveksi. Lasinkorkeuden ja lasityypin voi valita ovimallikohtaisesti, mutta kaikissa täyskorkeissa sekä yli 700 mm korkuisissa ovissa lasitus on aina turvalasia. Lisävarusteita voi valita omien mieltymysten ja oven sijainnin mukaan – energiatehokkuus on vakiona!

Mitä huomioida terassi- tai parvekeoven valinnassa?

Säänkestävyys: Kaikki Lokki-ulko-ovet on suunniteltu Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Jos rakennus tai oven paikka on tavallista enemmän alttiina säärasituksille, hyviä vaihtoehtoja ovat ulkopuolelta alumiinipintainen Lokki-parvekeovi ja teräsvahvistetusta komposiitista valmistettu, vedenpitävä Lokki Future-parvekeovi.
Energiatehokkuus: Terassi- ja parvekeoviemme eristyskyky riittää erinomaisesti nykyaikaiseen omakotiasumiseen (U-arvot 0,7–1,0).
Ulkonäkö: Vakiovärien lisäksi Lokki-parvekeoviin saa lisämaksusta laajan valikoiman värivaihtoehtoja. Lasinkorkeudessakin on valinnan varaa aina täyskorkeaan lasioveen asti.

Katso tuotekohtaisia lisätietoja sivun alalaidasta.

Moni-ilmeinen HDF-parvekeovi

Lokki HDF-terassi- ja parvekeovi vaihtaa ulkonäköä värivalintojen ja lasinkorkeuden mukaan. Oveen on saatavilla neljä vakioväriä ja lisämaksusta RAL- ja RR-värikarttojen sävyt. HDF-terassiovi sopii hyvin remonttikohteisiinkin, sillä karmisyvyyksissä on neljä vaihtoehtoa.

 • HDF-terassioven vahvuus 62 mm.
 • Lasiaukon koko on valittavissa 500–1963 mm korkuisena.
 • Basic-rakenne: Karmisyvyys 105 mm. Ovessa yksinkertainen tiivistys ja lasiaukollisissa ovissa kaksinkertainen lasitus. Edullinen ovirakenne esim. varastoon, mökille tai puolilämpimiin tiloihin. U-arvo 0,7–1,0 W/m2K
 • Energy-rakenne: Karmisyvyydet 130, 170 ja 210 mm. Kaksinkertaisesti tiivistetty vankka ovirakenne, jossa lasiaukoissa kolminkertainen eristyslasi. U-arvo 0,7–1,0 W/m2K

Tiivis komposiittiovi parvekkeelle tai terassille

Teräsvahvistetusta komposiitista valmistettu lasiaukollinen parvekeovi on huoleton ja huoltovapaa. Komposiittiovi sopii hyvin samasta materiaalista valmistettujen Lokki Future -ikkunamallien pariksi. Nerokkaan kennorakenteen ansiosta komposiittiovet ja -ikkunat ovat erittäin tiiviitä ja säänkestäviä. Värivaihtoehdot valkoinen, harmaa, tummanharmaa ja tummanruskea.

 • Kaksi lasitusvaihtoehtoa: täyskorkea lasitus tai osittain levytetty alaosa ja yläosa lasitettu. Lasin korkeus 500–1960 mm.
 • Komposiittiovessa on vakiona tuulijarru.
 • Vakiona 4 mm karkaistu turvalasi.
 • Komposiitti-parvekeoven karmisyvyys on 82 mm. Saatavilla myös pariovena.

Säänkestävä alumiinipintainen parveke- ja terassiovi

Alumiinipintainen lasiaukollinen Lokki-terassi- ja parvekeovi on erinomainen valinta vaativiin sääoloihin, kuten etelän puoleisiin julkisivuihin ja paikkoihin, joissa ovi ei ole katon suojassa. Helppohoitoisen terassioven ulkopuoli on säänkestävää alumiinia, sisäpuoli maalattua mäntyä.

 • Alumiinivahvisteisen Lokki-terassioven vahvuus 73 mm
 • Lasiaukon korkeus voi olla 500–1963 mm.
 • Basic-rakenne: Karmisyvyys 105 mm. Ovessa yksinkertainen tiivistys ja lasiaukollisissa ovissa kaksinkertainen lasitus. U-arvo 0,7–1,0 W/m2K.
 • Energy-rakenne: Karmisyvyydet 130, 170 ja 210 mm. Kaksinkertaisesti tiivistetty ovirakenne ja lasiaukoissa kolminkertainen eristyslasi. U-arvo 0,7–1,0 W/m2K

Tilaa parveke- ja terassiovet verkkokaupasta!

Mitoita omaan kotiisi sopivat ikkunat Lokki Ikkunat ja ovet verkkokaupassa. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa valinnassa ja kauttamme on mahdollista tilata myös asennuspalvelu. Ikkunat voi tilata verkkokaupastamme kaikkialle Suomeen.

Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.