Komposiitti-ikkunat

Energiatehokas ja huoltovapaa komposiitti-ikkuna

Teräsvahvistetusta komposiitista valmistetut ikkunat ja ulko-ovet ovat moderni ja huoleton vaihtoehto kotiin ja mökille. Huoltovapaa komposiitti-ikkuna kestää erinomaisesti Suomen vaihtelevat sääolot. Kennomaisen rakenteensa ansiosta teräsvahvistettu komposiitti-ikkuna ja -parvekeovi on energiatehokas ja tiivis.

Komposiitti-ikkunan edut

Teräsvahvistettu komposiitti-ikkuna on materiaalinsa ja hitsatun rakenteensa ansiosta energiatehokas sekä 100 % vesi- ja ilmatiivis. Komposiittipinnan etuna on myös huoltovapaus – ei säänvaihteluista rasittuvaa puupintaa tai uudelleenmaalaustarvetta. Yksinkertainen ja selkeä ulkoasu sopii monenlaiseen arkkitehtuuriin ja tyyliin. Komposiitti-ikkunoiden modernit toiminnallisuudet ja monikäyttöiset avausmekanismit säästävät tilaa ja helpottavat arkea. Rakenteen ansiosta kolmilasisessa komposiitti-ikkunassa on vain kaksi pestävää pintaa.

Komposiitti-ikkuna malleja kaikkiin tarpeisiin

Kodin tai loma-asunnon ikkunatarpeet on helppo ratkaista komposiitti-ikkunoilla, sillä Lokki Future -mallistoon sisältyy useita eri tuotevaihtoehtoja.:

  • kiinteä ikkuna tiloihin, joissa ei ole tarvetta ikkunan avaamiselle
  • kippi-ikkuna
  • kiinteän ja kippi-ikkunan yhdistelmä
  • ranskalainen ikkuna, jossa ei ole kiinteää välikarmia
  • kokolasinen ulos avautuva parvekeovi (saatavissa myös pariovena)

Kiinteä tai kippaava komposiitti-ikkuna

Lokki Future -mallistossa on monikäyttöinen kippi-ikkuna sekä kippi-ikkunan ja kiinteän ikkunan yhdistelmä. Kippi-ikkunan avulla kotiin saa tuuletusominaisuuden ilman erillistä tuuletusikkunaa. Täyskorkea kippi-ikkuna (max korkeus 2390 mm) toimii samalla parvekkeen tai terassin ovena. Kippi-ikkunan ja kippaavan parvekeoven avulla kodin tuuletus onnistuu tehokkaasti mutta ilman vedontunnetta. Kippiasennossa ikkuna tai ovi avautuu yläreunastaan noin 10 cm ja sisään tuleva raikas ulkoilma suuntautuu kohti kattoa.

Ranskalainen ikkuna komposiitista

Ilman kiinteää välipuitetta valmistettava ranskalainen ikkuna tarjoaa kokonaan avattuna avarat ja esteettömät näkymät. Ranskalaisesta ikkunasta voi avata joko pelkästään painikkeellisen puoliskon, tai molemmat puolet samaan aikaan. Painikkeellinen puoli avautuu kahdella tapaa: perinteisen ikkunan tapaan sisäsuuntaan sekä kippiasentoon, jolloin ikkunasta on tehokasta ja turvallista tuulettaa.

Komposiittinen parveke- tai terassiovi

Teräsvahvistetusta komposiitista valmistettu Lokki Future -parvekeovi on standardimitoitettu malli, jonka lasiaukosta on kaksi vaihtoehtoa: yläosa lasia ja alaosa levyä, tai kokolasinen malli, josta valo tulvii sisään koko ikkunan mitalta. Komposiittinen parvekeovi avautuu perinteisesti ulospäin ja siinä on kynnys. Komposiitista valmistettuun parvekeoveen sisältyy aina käytännöllinen tuulijarru, jolla oven voi lukita portaattomasti haluttuun auki-asentoon.

Jos terassiovelle on käytettävissä reilummin tilaa, tutustu myös energiatehokkaaseen komposiitti-liukuoveen.

Mikrotuuletusominaisuus saatavissa komposiitti-ikkunoihin

Kaikkiin Lokki Future -sarjan avattaviin komposiitti-ikkunoihin on saatavilla runsaasti lisävarusteita, mutta mikrotuuletusominaisuus on yksi kiinnostavimmista. Tässä asennossa ikkunan puite jää noin 5 mm raolleen, mikä mahdollistaa korvausilman esteettömän virtauksen. Ikkunoihin saa lisävarusteena myös mm. hyttysverkon, kaihtimet tai turvahelat.

Tilaa komposiitti-ikkunat verkkokaupasta!

Mitoita omaan kotiisi sopivat komposiitti-ikkunat Lokki Ikkunat ja ovet verkkokaupassa. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa valinnassa ja kauttamme on mahdollista tilata myös asennuspalvelu. Ikkunat voi tilata verkkokaupastamme kaikkialle Suomeen.

Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.