Liukuovet

Kotimainen liukuovi terassille tai parvekkeelle

Näyttävä ja kätevä liukuovi tuo kotiin viihtyvyyttä, valoa ja uusia tilankäyttömahdollisuuksia. Liukuovi soveltuu hyvin Suomen vaihtelevaiin sääolosuhteisiin, sillä se on yhtä tiivis ja energiatehokas kuin perinteinen ulko-ovi. Lokki-mallistossa on saatavilla kotimaisia terassiliukuovia, joiden materiaali on joko puualumiini tai teräsvahvistettu komposiitti. Liukuoviseinän kokonaisleveys riippuu valitusta ovimallista ja osien jakautumisesta.

Liukuovi tehostaa tilankäyttöä

Lasiliukuseinä on maisemaikkuna ja ovi samassa paketissa. Kokonaisuuteen kuuluu aina kiinteä ikkuna ja sen parina on valitusta mallista riippuen yksi tai kaksi liukuovea. Sivulle liukuvan oven avautumissuunnan ja paikan voi valita Lokki-verkkokaupan mitoitusohjelmassa. Tilankäytöllisesti ja sisustuksen kannalta liukuovi on kätevä, koska se ei avautuessaan vaadi huonetilaa. Huonekalujen sijoittelussa ei tarvitse huomioida sisään tai ulos avautuvaa ovea. Lisäksi liukuovissa on matala kynnys, jolloin se on lattiapinnan kanssa liki samassa tasossa.

Puualumiininen liukuovi

Lokki Liukuoven runkorakenne ja sisäpinta on valmistettu pitkäikäisestä ja tiheäsyisestä männystä. Puurunkoisen liukuoven säänkestävyyden takaa tyylikäs, alumiiniverhoiltu ulkopinta. Sisäpintoihin on saatavissa seitsemän kaunista sävyä peittomaalattuna tai kuultokäsiteltynä. Muotoilultaan puualumiininen liukuovi on elegantti ja ajaton.

Energiatehokkuus huippuluokkaa

Lokki Liukuovi täyttää tämän hetken ympäristö- ja energiatehokkuusvaatimukset. Tiiveydeltään ja lämpöteknisiltä ominaisuuksiltaan puualumiininen liukuovi vastaa perinteisiä ulko-ovia – joiltain osin liukuovi on jopa tiiviimpi kuin tavallinen ulko-ovi. Puualumiinisen liukuoven U-arvo on koosta riippuen 0,68–0,79 W/m2K.

Liukuovi isoon tai pieneen tilaan

Puualumiini-rakenteisen liukuovet malleja on viisi ja lasiliukuseinän koko vaihtelee valitun mallin mukaan. Pienellekin parvekkeelle sopii perusmalli. Isolle terassille tai parvekkeelle tuo avaruutta keskeltä avautuvilla pariovilla varustettu lasiliukuseinä, jonka leveys voi olla jopa 7990 mm. Kokeile eri yhdistelmiä verkkokaupassa.

Puualumiini-liukuovien värivaihtoehdot

  • ulkopuolen alumiiniverhoilussa: tummanharmaa, keskiharmaa, vaaleanharmaa, valkoinen, musta ja tummanruskea.
  • sisäpuolen mäntypinnat: valkoinen, pähkinäkuulto, kuultovalkoinen, mäntykuulto, tiikkikuulto, tummapähkinäkuulto ja grafiitinharmaa.

Komposiittinen liukuovi

Lokki Komposiitti -liukuovi on kompakti ja turvallinen valinta niin kotiin, piharakennuksiin kuin kesämökille. Teräsvahvisteisesta komposiitista valmistettu liukuovi koostuu kiinteästä ikkunasta ja sivulle liu’uttamalla avautuvasta ovesta, jonka avautumissuunnan voi valita. Komposiittioven kennorakenne ja hitsatut saumat tekevät ovesta tiiviin ja säänkestävän. Ikkunassa ja oviosassa on vakiona karkaistut lasit, mikä lisää lasiliukuseinän turvallisuutta.

Komposiittisen Lokki-liukuoven karmileveys on 1790–4990 mm ja karmin maksimikorkeus väristä riippuen 2390–2690 mm. Liukuoviosan puiteleveys on korkeintaan 2490 mm.

Värivaihtoehdot komposiittiliukuoven sisä- ja ulkopuolelle: valkoinen, harmaa, tummanharmaa ja tummanruskea. Samaa sävyä oleva kynnys on matala, joten lattiapinnan voi suunnitella samaan tasoon kynnyksen kanssa.

Kiinnostaako monikäyttöisyys?

Liukuovien lisäksi uudenlaisia käyttömahdollisuuksia tarjoaa myös Lokki-mallistojen kippi-ikkunat, joiden täyskorkea malli soveltuu myös terassi- ja parvekeoveksi.

Tilaa liukuovet verkkokaupasta!

Mitoita omaan kotiisi sopivat kotimaiset liukuovet Lokki Ikkunat ja ovet verkkokaupassa. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa valinnassa ja kauttamme on mahdollista tilata myös asennuspalvelu. Liukuovet voi tilata verkkokaupastamme kaikkialle Suomeen.

Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.